Massasjer og behandlinger

Massasje er svaret på smerte, stivhet eller smerter. Utføres av kvalifisert fysioterapeut kan det gi lindring på bare noen få minutter! Hvis dine verkende skuldre og ledd ikke gir deg et øyeblikks pusterom, er det på tide å bestille massasje i vårt legesenter så snart som mulig.

Avslappende massasje (50 min.)

Avslappende massasje er en massasje som passer bra mot stress, depresjon, og alle typer nevroser.

Det gir en dyp følelse av velvære og fullstendig avslapning. Massasjen utføres med langsomme beroligende anti-stress bevegelser, som gjør at kroppen blir kvitt sine spenninger og toksiner. Til behandlingen brukes tilpasset avslappende musikk og essensielle oljer, om man ønsker det.

Terapeutisk massasje (50 min.)

Hvis du er stresset og lider av kroniske smerter eller spenninger, kan en massasje (rygg eller mage) bidra til å lindre smerte, forbedre din fysiske tilstand og slappe av.

Denne medisinske massasjen er anerkjent for sine helbredende og foryngende egenskaper, en massasje er basert på en rekke teknikker for å slappe av leddstivhet, lindre muskelsmerter og lindre daglig stress. Det er en Medical-massasje som gjøres av vår fysioterapeut.

Ansiktsmassasje (30 min. / 50 min.)

Massasje og stimulering av ansiktets hud, muskler og bindevev, soner og akupunkturpunkter er en svært behagelig, avslappende og vitaliserende behandling.

Massasjen kan også være med på å motvirke rynker, overdreven spenning i muskulaturen forsterker rynker og linjer i huden. En god ansiktsmassasje kan løse opp musklene i ansiktet og slik motvirke rynkedannelse.

Ved å benytte en god eterisk olje til massasjen, komplementert med nydelige rosenkvartsprodukter, kan ansiktshuden få en frisk glød.

Refleksologi (Soneterapi) (30 min. / 50 min.)

Refleksologi, også kjent som «soneterapi», handler om å påføre ulike nivåer av trykk på hender, føtter og ører.

Hvis du lider av smerte og ubehag forbundet med en medisinsk tilstand, kan soneterapi være nyttig.
soneterapi øker mentalt velvære og hjelper folk med å håndtere langsiktige helsetilstander.

Lymfedrenasje (50 min.)

Lymfedrenasje er lett massasjebehandling. Det aktiverer lymfesystemet og er en massasje av lymfegangene.

Det er mest innovativ behandling i markedet. Denne spesifikke massasjen Gir synlig resultat etter første time. Vektreduksjon og fettfrysing. I tillegg har det en positiv effekt på hele kroppens funksjon.

Gravidmassasje uke (13–36) (50 min.)

Gravidmassasje er spesielt utviklet for deg som snart skal bli mor. Som gravid utsettes kroppen for store endringer og økt belastning både fysisk og psykisk. Gravidmassasje kan være en god behandling for å redusere fysiske plager som du kan oppleve i svangerskapet. Samtidig virker behandlingen avslappende på kropp og sinn, og du vil føle deg uthvilt og klar for din nye rolle i livet. Når mor har det godt, har også det lille barnet i magen det godt.

Slankemassasje (50 min.)

Slankemassasje er ikke en mirakelkur, men den hjelper kroppen med å eliminere giftstoffer og fett ved å aktivere lymfedrenasje. Hvis du lider av oppblåsthet eller hevelse på grunn av vannretensjon, vil du raskt oppnå overbevisende resultater. Utseendet til huden blir også bedre og appelsinskallet blekner gradvis. Etter noen økter er det mulig å miste opptil 1,5 cm fra midjen! Et motiverende resultat for å fortsette dietten.

I denne manuelle massasjen bruker fysioterapeut naturlige oljer, som sitronolje, appelsinolje og ingefærolje.


En spesiell slankebehanlinge til våre kunder (7 behandlinger) – 7200 kr

Massasjer og behandlinger

Svensk massasje (50 min.)

En svensk massasje bør være øverst på listen din hvis du leter etter en måte å slappe av på, eller hvis du vil oppleve din første behandling.

Hvis du ønsker å redusere spenninger eller lider av angst, så velg definitivt en svensk massasje.

Den svenske massasjen reduserer angstpoeng, og den er også flott for sirkulasjonsproblemer.

Sportsmassasje (50 min.)

En sportsmassasje er, som du forventer, flott for idrettsutøvere eller alle med en fysisk krevende livsstil. Fokus er på virkningen av sportsaktiviteter på ledd, muskelgrupper, sener, leddbånd og bløtvev.

Varme Steiner Massasje (50 min.)

Hvis du er ute etter en avslappende og avslappende behandling, er det ingenting som slår en massasje med varme steiner. Hot Stone massasje, som er blitt populær på grunn av sin evne til å berolige kropp og sinn, bruker en kombinasjon av milde oljer og natursteiner for å frigjøre muskelspenninger, forbedre blodsirkulasjonen og bidra til ditt velvære.

Ikke vær redd for å bli brent! Temperaturen deres vil være behagelig og ganske utholdelig.

Aromatisk massasje (50 min.)

Er du ved enden av tauet ditt? Massasje med essensielle oljer er løsningen du trenger for å lade opp batteriene. Basert på aromaterapi gir denne massasjen energi, avstresser eller forfrisker den trette kroppen din, og etterlater deg perfekt avslappet, smidig og avslappet.


HVORDAN FUNGERER DET

Eteriske oljer har dobbel kraft. De kan først inhaleres og deres deilige, beroligende lukt hjelper deg å slappe av. Deretter trenger de gjennom huden og kommer raskt inn i blodsystemet for å frigjøre muskelspenninger. De har effekter på et fysisk nivå, men også på et psykologisk nivå ved å passere gjennom de ultrasensitive sensorene i nesen til hjernen for å gi deg følelsesmessig avslapning. Så det er ikke rart at noen ender opp med å sovne under en essensiell oljemassasje.

Priser

Avslappende massasje

Avslappende massasje (50 min.)

1199,-

Terapeutisk massasje

Terapeutisk massasje (50 min.)

1199,-

Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje (30 min.)

700,-

Ansiktsmassasje (50 min.)

1200,-

Refleksologi (Soneterapi)

Refleksologi (Soneterapi) (30 min.)

400,-

Refleksologi (Soneterapi) (50 min.)

757,-

Lymfedrenasje

Lymfedrenasje (50 min.)

1199,-

Gravidmassasje uke (13–36)

Gravidmassasje uke (50 min.)

1199,-

Slankemassasje

En spesiell slankebehanlinge til våre kunder (7 behandlinger) 7200 kr

Slankemassasje (50 min.)

1199,-

Svensk massasje

Svensk massasje (50 min.)

1199,-

Sportsmassasje

Sportsmassasje (50 min.)

1199,-

Aromatisk massasje

Aromatisk massasje (50 min.)

1199,-

Varme Steiner Massasje

Varme Steiner Massasje (50 min.)

1199,-

TIMEBESTILLING

Bestill time i dag på telefon 22 94 10 90 eller i online timebestilling!

ONLINE TIMEBESTILLING
Timebestlling
Velkommen til OM Skin!

Vi følger reglene for smittevern og gjør alt vi kan for å forebygge smitte slik at det er trygt for deg å komme på behandling hos oss.

Vi har åpnet ny avdeling i
Schweigaards gate 16, 0191 OSLO