MeLine

MeLine er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. Seriens sortiment inkludert produkter for ansikt og kropp, og tar hensyn av både lys og mørk hudtype. Kliniske studier har vist at MeLine kan redusere synlig ujevn hudfarge med oppgil 90-95% i løpet av 60-90 dager.

MeLine 01 Caucasian Skin og Ethnic Skin er en kjemisk peel som er nøye utvalgt og tilpasset din fototype og utfordring. Peelingen kontrollerer og begrenser produksjon av fargestoffer. Den bidrar til å lysne og bryte opp eksisterende mørke flekker, samt øker hudens naturlige fornyelsesprosess og eksfoliering. Peelingen vil også minske risiko for tilbakefall av mørke flekker og ujevn hudtone.

MeLine 01 Spots er ett to-stegs behandling med kombinasjon av ingredienser som jobber for å redusere spesifikke problemer, som aldersflekker og mørke flekker i ansikt og på kropp. Behandlingen gjentas etter 45 dager om behov.

MeLine 01 Dark Cirkles er designet for den sensitive huden i øyeområdet. Lysner huden og reduserer synligheten av mørke ringer og hyperpigmentering i øyeområdet. Det er anbefalt å ta 4 behandlinger med 15 dagers intervall.

MeLine

Priser

MeLine 01 Caucasian Skin og Ethnic Skin

Kr: 2500,-

MeLine 01 Spots

Kr: 2000,-

MeLine 01 Dark Cirkles

Kr: 2000,-

TIMEBESTILLING

Bestill time i dag på telefon 22 94 10 90 eller i online timebestilling!

ONLINE TIMEBESTILLING
Timebestlling
Velkommen til OM Skin!

Vi følger reglene for smittevern og gjør alt vi kan for å forebygge smitte slik at det er trygt for deg å komme på behandling hos oss.

Vi har åpnet ny avdeling i
Schweigaards gate 16, 0191 OSLO