Rynkereduserende

På OM Skin utfører vi rynkebehandling med toksinet Vistabel. Dette er en behandling som kan utføres i flere områder av ansiktet, som for eksempel ved rynkebehandling rundt øynene, i pannen, av sinnarynken og i små rynker eller ansiktsmuskler. Rynkebehandling fungerer ved å injiseres toksin i ansiktsmusklene som får linjene til å reduseres og rynker glattes ut. Behandlingen er kort og lite smertefull. Våre behandlere tilpasser behandlingen individuelt, og vil dermed tilpasse riktig dose til hver pasient. Vårt fokus er å fremheve dine beste sider og utføre et naturlig og harmonisk resultat. Varigheten og hvor ofte behandlingen skal gjentas varierer etter styrken på muskulaturen, og vil derfor være individuell.

Rynkebehandling kan brukes både forebyggende og som behandling av eksisterende rynker. Grad av mimikk og styrke på muskulatur vil være avgjørende for hvor dype linjene er, og når rynkebehandling er å anbefale.

Utenom dette kan toksinet brukes ved utfordringer som spenningshodepine, migrene, korrigering av tannkjøttsmil, tanngnissing og behandling av overaktiv kjevemuskulatur.

Priser

VARIGHET AV TIME ER CA. UNDER 30MIN PRIS:

1 OMRÅDE

F.eks: linjer mellom bryn

Kr: 1900,-

2 OMRÅDE

F.eks: linjer mellom bryn eller linjer i panne

Kr: 2900,-

3 OMRÅDE

F.eks: linjer mellom bryn, linjer mellom panne eller linjer i øyekrok

Kr: 3900,-

4 OMRÅDE

F.eks: linjer mellom bryn, linjer i panne, linjer i øyekroken, og brynsløft

Kr: 4900,-

Tanngnissing/maseter

Kr: 4000,-

Nefertiti halsløft

Kr: 3000,-

Migrene

Kr: 4500,-

TIMEBESTILLING

Bestill time i dag på telefon 22 94 10 90 eller i online timebestilling!

ONLINE TIMEBESTILLING
Timebestlling
Velkommen til OM Skin!

Vi følger reglene for smittevern og gjør alt vi kan for å forebygge smitte slik at det er trygt for deg å komme på behandling hos oss.

Vi har åpnet ny avdeling i
Schweigaards gate 16, 0191 OSLO