Mesoterapi

Hudfornyende vitamininjeksjon som gir glød.

Mesoterapi tilfører huden vitaminer, antioksidanter og vitaminer som etterlater den frisk og glødende. Samtidig stimuleres hudcellene til økt produksjon av kollagen og elastin som er med på å holde huden fast og fyldig.

Man kan se umiddelbar effekt av behandlingen, men best etter 1-2 uker. Det anbefales minimum 3-6 behandlinger. Etter fullført behandlingsprotokoll trenger man bare få vedlikeholdsbehandlinger per år.

Man kan oppleve at det går 1-3 dager der huden er rød og småprikkete, små blåmerker og hevelse i huden, men dette vil forsvinne raskt. Ved en sensitiv hud eller diabetes kan tilhelingsprosessen ta lengre tid.

Behandlingen gis ikke til personer som har autoimmune sykdommer, har ingredienseallergier eller annen kjent allergi for hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden. Gravide og ammende skal heller ikke behandles.

Priser

Mesoterapi ansikt

Kr: 4300,-

Mesoterapi ansikt + hals

Kr: 7000,-

TIMEBESTILLING

Bestill time i dag på telefon 22 94 10 90 eller i online timebestilling!

ONLINE TIMEBESTILLING
Timebestlling
Velkommen til OM Skin!

Vi følger reglene for smittevern og gjør alt vi kan for å forebygge smitte slik at det er trygt for deg å komme på behandling hos oss.

Vi har åpnet ny avdeling i
Schweigaards gate 16, 0191 OSLO